Over ons

Wij zijn drie vriendinnen, die heerlijk kunnen kletsen. We houden van véél wijn en aan zelfspot en humor geen gebrek. Toen we onze stapavonden door corona moesten inruilen voor wijn aan de eettafel, bedachten we dat onze gesprekken misschien wel heel herkenbaar zouden zijn voor andere.

Romy Apeldoorn
Romy Apeldoorn

Laat je niet misleiden door haar lieve uiterlijk, want Romy laat de kaas niet zomaar van haar brood eten. Haar carrière startte ze in de journalistiek, maar al vrij snel kwam ze erachter dat ze de commerciële kant van het vak veel interessanter vindt.  Ze deed ervaring op als commercieel redacteur bij Radio 538, werkte als Brand Manager bij Talpa en inmiddels is ze werkzaam als Campagneleider bij KRO-NCRV. Naast haar fulltimebaan en Poespas de Podcast, zit ze ook 4 keer per week op de fiets bij Rocycle. Waarom? Omdat ze verslaafd is aan taart en toetjes. Deelt ze die weleens? Nee, waarom zou ze?!

Karlijn van Mourik
Karlijn van Mourik

De Benjamin van de groep en de vrouwelijke belichaming van Albert Verlinde, dat is Karlijn. Altijd op de hoogte van de laatste showbizz roddels. Of ze daar iets aan heeft? Niet per se, maar dat geeft helemaal niks. Hoe ze aan die roddels komt? Wellicht direct van de bron, want deze vrouw is werkzaam als Project Coördinator bij Talpa. Ze werkt aan projecten voor diverse televisie- en radiozenders, waaronder SBS6, Radio 538 en StukTV. Privé gaat het Karlijn voor de wind. Ze is al ruim 300 jaar samen met haar jeugdliefde Koen. Samen met hem runt ze een B&B in haar achtertuin, waar ze haar gasten maar al te graag in de watten legt. Een echte gastvrouw, die nooit stil zit dus!

Charlot Dorland
Charlot Dorland

Deze meid is de oudste van het stel en koningin van de blunders. Geen slechte eigenschap, als je een podcast maakt. Charlot is al jaren werkzaam in de media als Project en Event Manager en op dit moment doet ze dat als Project Manager Brand Studio bij DPG. Naast haar skill om projecten van A tot Z te begeleiden, blijkt deze vrouw ook talent te hebben voor het monteren van Poespas de Podcast. Privé is Charlot erg verliefd op vriend Chris. Of hij bij haar op nummer één staat, dat valt nog te betwijfelen. Wie dan wel? De katers Japie en Freddy. Deze Brits Kortharen zijn net als hun baasje enorm hongerig, soms een beetje lomp, maar wel enorm schattig.

Abonneer
Onze podcast luister je exclusief op Podimo.
word lid van podimo!