Romy Apeldoorn
16-01-2022

Win gastenlijstplekken voor onze wijproeverij!

Geschreven door:
Romy Apeldoorn

Win gastenlijstplekken voor onze wijnproeverij

Het lijkt ons super leuk om een aantal trouwe luisteraars eens in het echt te ontmoeten en samen het glas te heffen met wijn, véél wijn.

En daarom hebben wij besloten, om een gezellige wijnproeverij te organiseren in het centrum van Utrecht. De proeverij met aansluitend een borrel, duurt van 15u tot 18u en zal plaatsvinden op zaterdag 4 maart 2023.

Zoals jullie inmiddels weten, zijn wij zelf absoluut geen expert op het gebied van wijn en daarom zal sommelier Anika Beynon van Wine Weddings de proeverij begeleiden. Verwacht dus niet alleen een leuk etiket, maar ook echt wat meer inhoud. ;)


Het event is helemaal gratis, maar alleen toegankelijk voor prijswinnaars. In totaal geven we 15x2 plekken weg. Ben je een winnaar, dan mag je dus samen met iemand anders gezellig langskomen.

Nu horen we je denken: hoe maak ik kans op gastenlijstplekken? Via ons Instagram-account maak je tot 1 februari 2023 kans op 10x2 plekken. Maar ook via deze website kun je gastenlijstplekken (5x2) bemachtigen.

Hoe? Stuur ons een bericht via het contactformulier en vertel ons waarom jij deze wijnproeverij echt niet mag missen! Uit alle inzendingen, selecteren we 5 winnaars.


Belangrijke info: 
* Wil je er bij zijn? Dan dien je 18 jaar of ouder te zijn. In de wijn die geschonken wordt zit alcohol, er is geen 0.0 wijn aanwezig.

* Het heeft geen zin om meer dan één keer mee te doen. Iedereen maakt daardoor evenveel kans.

* Winnaars ontvangen van ons persoonlijk bericht!

Wij hebben er onwijs veel zin in en wie weet zien we jou op zaterdag 4 maart. Cheers!

Abonneer

Vind je onze podcast leuk? Abonneer je nu!